Kryeministri Edi Rama, gjatë konferencës së djeshme për shtyp, përpos të tjerave, paralajmëroi se do të zbulohet shumë shpjet e...
Analisti Aleksandër Çipa, çështjen e lobimit të Partisë Demokratike me paratë ruse, ku Sali Berisha ka ngarkuar me përgjegjësi personale...
Andi Bushati ka hedhur poshtë raportin e inteligjencës amerikane, sipas të cilit Rusia i ka dhënë fshehurazi 500 mijë USD...
Dhjetë ditë më parë, kryeministri Edi Rama, i kërkoi publikisht policisë së shtetit që të reagojë për fatin e Ervis...
Universitetet publike të vendit janë përfshirë nga një valë kërkesash drejtuar qeverisë, ku shprehin nevojën për rritje të pagave, duke...
Një foto e botuar nga një media qesharake me emrin Insider ka botuar një foto ku shkruhet se një ish...
Kryeministri Edi Rama, gjatë konferencës së sotme për shtyp, përpos të tjerave, paralajmëroi se do të zbulohet shumë shpjet e...
Vendimi pozitiv i ministrave të Jashtëm të BE për hapjen e negociatave me Shqipërinë pak javë më parë, duket se...
Monika Kryemadhi e pranoi në emisionin Opinion që ka një Swift (pagesa internacionale nga llogaria bankare personale) që e ka...
Denoncimet e Partisë së Lirisë për çështjen e inceneratorëve po bëhen gjithnjë e më shumë qesharake, por të rrezikshme. E...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved