Avokati Spartak Ngjela, ka drejtuar gishtin nga ish-kryeministri Sali Berisha sa i takon financimeve ruse. Ky i fundit ja faturoi...
Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim zhvilloi një takim që zgjati më shumë se një orë me kreun e...
Deputeti demokrat Dash Sula ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e djeshme në Kuvend. Gjatë fjalës së tij ai...
Juristi i Kristalit Pim Çeku që sot quhet drejtues mediatik i TV Xenit thotë se Lulzim Basha nuk ka marrë...
Milaim Zeka ka reaguar pas refuzimit të Ilir Metës, për të pasur përballë gazetarin e njohur. Me anë të një...
Taulant Balla ka qenë për vite me radhë një ndër kundërshtarët më të egër në Kuvend, të Sali Berishës. Sa...
Lulzim Basha shkëlqeu edhe njëherë. Kësaj here duke mos bërë asgjë, por duke lënë të shkuarën të flasë për të....
Keida Kostreci gazetare e Zërit të Amerikës foli për financimin e fshehtë të Rusisë për partitë politike dhe kandidatë në...
Grida Duma, e ftuar në emisionin 'A Show', komentoi përgjigjen që i dha kryeministrit Edi Rama pak kohë më parë...
Emri i gjyqtarit Lazër Sallaku është i lidhur tashmë me mbylljen e shumëdebatuar të dy dosjeve të bujshme; atë të...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved