Komiteti Drejtues i Partisë së Lirisë u mbush plot me emra pak dhe aspak të njohur dhe u lanë jashtë...
lir Meta, pasi vendosi të ishte kryetar i Partisë Lirisë, ka falënderuar të rinjtë që Konventën e Parë të Partisë...
Kjo është dilema më e madhe e demokratëve, të cilët teksa kanë parë liderin e tyre Sali Berisha duke nënshkruar...
Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Julian Deda, i cili pak ditë më parë u vetëshpall edhe kandidat për Bashkinë...
Kreu i Këshillit Kombëtar të Foltores lehsi Edi Paloku, i ftuar në emisionin “Kjo Javë” në News24, ka folur mes...
Sali Berisha, kur ka qenë kryeministër i vendit ka shpenzuar dy herë më shumë se Edi Rama në vit, ndërkohë...
Sekretari i Përgjthshëm i Partisë Demokratike, Flamur Noka, e konsideron vendimin e sotëm të Apelit të Shkodrës për dënimin me...
Sali Berisha dhe Ilir Metaj kanë firmosur dje marrëveshjen elektorale për zgjedhjet vendore të 14 Majit. Por kjo marrëveshje nuk...
Deputeti i Partisë Demokratike, Belind Këlliçi duket se do të jetë kandidati i përbashkët i opozitës së udhëhequr nga binomi...
Sot një "sihariq" i madh... u bashkuan "trokalarët", për të bërë dhe një herë realitet ëndrrën e tyre, marrjen e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved