Sali Berisha dhe Ilir Meta, dy politikanët më të urryer shqiptarë, sipas një sondazhi të publikuar vetëm pak ditë më...
Me firmosjen e marrëveshjes së 14 majit, Sali Berisha dhe Ilir Meta duket se kanë hedhur pas krahëve sulmet në...
Sali Berisha e ka quajtur marrëveshje historike, paktin e nënshkruar pak më parë me kreun e Partisë së Lirisë Ilir...
Belind Këlliçi prezanton kandidaturën për primare në Partinë Demokratike duke thënë se do të jetë i kundërti i modelit të...
Prokurorëve ju dhanë rroga nga 3 mijë euro në muaj, si dhe ju garantohet siguri nga Garda. Po ashtu telefonat...
Drejtori i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar të Jetimëve Shqiptare, Ilir Çumani ka sjellë në vëmendje vdekjen e tij. Në një...
Ish-gjyqtarja e Apelit Tiranë Fatmira Hajdari ka reaguar pas vendimit të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, për të lënë në...
Një njoftim i fundit se takimi ministerial franko-gjerman është shtyrë për janarin e ardhshëm, tregon sa e madhe është çarja...
E ka pasur gjithnje fjalen per veten e tij. Report Tv ka mësuar se “superpolitikani” që Ilir Meta kërkon të...
Sali Berisha i ka cilësuar si shpifje dhe gënjeshtra deklaratat e Zëvendës-Ndihmës Sekretari i Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, Gabriel...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved